Mėnesio archyvas: 2016 m. sausio mėn.

Ar esate įsitikinę, kad kreditai internetu jums yra visiškai pažįstami?

Pinigai greitaiTenka pripažinti, kad stebint greituosius kreditus suteikiančių įmonių veiklą priverčia nusistebėti. Šis verslas Lietuvoje gyvuoja dar visai nesenai, kiek daugiau nei dešimtmetį, tačiau šių įmonių skaičiuojamas pelnas yra stulbinantis ir priverčiantis pavarvinti seilę. Dauguma žmonių mėgsta peikti šia įmonės sakydami, kad jie tokį pelną susikuria vien dėl to, kad apiplėšinėja žmones, atima iš jų paskutinį skatiką arba pateikia kitus net ne labai logiškus teiginius. Jūs tik pamastykite, kad būtų jeigu iš tikrųjų iš kiekvieno kliento būtų atimamas paskutinis skatikas. Nepaisant to, kad valdžia nedelsiant nutrauktų jų veiklą, kokie žmonės vis dar galėtų pasitikėti tokiomis įmonėmis. Jau po poros metų tokios įmonės nebesulauktų klientų ir visiškai žlugtų, tačiau taip nėra – o pagrindinė to priežastis, kad yra daug žmonių, kurie įžvelgia visus privalumus ir tuo pačiu su paskola elgiasi atsakingai, o nelogiški paistalai, kuriuos skleidžia apsiskaičiavę, neatsakingi, o kartais net ir visai šito nebandę žmonės, jiems yra visiškai nė motais. Tačiau verta paminėti ir dar vieną dalyką. Norėdami suteikti kuo daugiau laisvės ir galimybių savo klientams, kreditų bankai pasistengė, kad atsirastų naujas paskolos išdavimo būdas – kreditai internetu. Nuo to laiko žmonės sutaupydavo marias laiko, o paslaugą gaudavo visiškai tokia pat, kokią jei būtų gavę nuvykę į filialą.

Skaityti toliau

Kuklių vestuvių biudžetas

Kaip planuoti vestuvių biudžetą?Artėjant vestuvėms ėmė darytis baisu, kad kažko nespėsiu, kad gal nieko nespėsiu, kad kažką, o gal visk padarysiu ne taip. Ėmiau ieškoti visokių patarimų, kaip suplanuoti vestuves taip, kad galėčiau mažiau nerimauti, ir mažiau išleisti. Šaltiniai, aišku, nuvedė į populiarius straipsnius, dar atradau ir svetainę weddingbudgetbreakdown.com kuri galėtų padėti planuoti viską pigiau. Tačiau tas ieškojimas internete man visada padeda nusiraminti. Šiaip ne taip suplanavau pasidariau bent jau pagrindinį sąrašą, ką man reikia pasidaryti, ką turiu žinoti ir, nuo ko pradėti planuoti.

Susituoksime bažnyčioje

Mūsų nuomone, vestuvės yra jungtuvės. Kai randi žmogų, su kuriuo, žinai, tikrai nori praleisti visą gyvenimą, tada turi su juo susituokti. Esi visiškai tikras ir laimingas dėl jo ar jos. Taigi, ir mes norime tuoktis ne dėl giminių, ne dėl draugų, ne dėl kažko, kas būtų netikra. O tiesiog todėl, kad norime mes prisiektume vienas prieš kitą. Kadangi vyras yra tikintis, tai priesaikos vien civilinės metrikacijos biure neužtenka. Reikia prisiekti ir bažnyčioje. Taigi, planuoti darą reikia ir pagal tai, kada bažnyčioje gausime vietą.

Oficialūs pietūs ir vakarėlis draugams

Skaityti toliau

Autobusų nuoma puikiai tiks jūsų geriausioms gyvenimo atostogoms!

Kelionė nuomotu autobusuAr kada nors pagalvojote kokios būtų nerealios atostogos su būriu draugų svetimoje šalyje? Nuotykiai, atrakcijos ir neišdildomi įspūdžiai patirti kartu geriausioje bei nerealiausioje kompanijoje. Turbūt daug kas apie tai pasvajoja, tačiau visi tuoj pat atkreipia dėmesį į kelionės išlaidas – kokios jos būtų milžiniškos jeigu į kelionę vyktų visi drauge. Tačiau patikėkite, taip tikrai nėra. Šiam tikslui pasiekti jums labiausiai tiks autobusų nuoma. Manote, kad išsinuomoti autobusą yra labai brangu? Na, priklausomai nuo to, keliese ruošiatės keliauti. Jeigu dviese nuomositės visą autobusą, tuomet kaina iš ties atrodys kosminė, tačiau jeigu vykstate apie dvidešimt žmonių, tuomet nuoma toli gražu nebeatrodys neįkandama. Kiekvienam žmogui susidarys ne daugiau nei penkiolika eurų kas yra tikrai mažai kaip kelionei į svečią šalį.

Autobusų nuoma yra patraukli ir tuo, kad keliaudami apsupti nuostabios kompanijos jūs ne tik gali vykti kur norite ir kaip norite, tačiau komforto atžvilgiu tai taip pat yra kur kas patogesnis variantas nei skrendant kai kuriomis Lietuvoje veikiančiomis oro linijomis. Miegoti, sėdėti bendrauti ir net žaisti – visa tai tikrai įmanoma daryti autobuse. Viešuose transportuose jūsų nebeerzins šalia verkiantis kūdikis ar senyva moteriškė, besitepanti sumuštinį. Jūs keliausite su sava kompanija, jūs patys nustatysite maršrutą ir jūs patys būsite viso autobuso šeimininkai.

Skaityti toliau

Virtuvės baldų gamyba

Daugelio naujakurių galvos skausmas yra, kokius baldus pasirinkti. Pardavėjai siūlo platų asortimentą, tačiau dažnai sunku apsispręsti, kas labiausiai tiks. Virtuvė yra svarbi patalpa, čia ne tik gaminamas maistas. Vis dažniau pasirenkamas sprendimas virtuvė – svetainė. Tokiu atveju patalpa turi būti erdvi ir tvarkinga. Reikia paslėpti indus, įrankius, maisto produktus. Jums prireiks baldų, kurie būtų praktiški ir gražiai atrodytų. Virtuvės baldų gamyba tampa vis populiaresne, namų šeimininkai kreipiasi į meistrus dažniau, nei ieško parduotuvėse. Gamintojai šiandieną gali pasiūlyti ne vieną variantą. Galite rinktis modelius, įgyvendinti savo idėjas. Platus medžiagų asortimentas, galite rinktis įvairiausias detales.

BaldaiNetinkami baldai gali ne tik gadinti patalpos vaizdą, bet ir gali būti nepatogūs. Butuose virtuvės būna nedidelės, nėra lengva sutalpinti netgi tai, kas būtiniausia. Tokiais atvejais puikiai tinka nestandartiniai sprendimai. Galite į nedidelę patalpą sutalpinti daugiau, nei tikitės. Galima šaldytuvą įmontuoti į spintą, jis neužims papildomai vietos. Daugelis virtuvėje talpina skalbimo mašinas, jei jos užima per daug vietos vonios kambaryje. Jas galima nesudėtingai įmontuoti į baldus ir tokiu būdu sutaupyti erdvės. Šiandieną galima rasti daug sprendimų, idėjos gali būti jūsų, o jų įgyvendinimą palikite patyrusiems meistrams. Kreipkitės į baldai4u.lt, čia rasite sprendimus, kurie puikiai jums tiks. Įmonė gali pagaminti nestandartinius baldus ne tik jūsų virtuvei, bet ir prieškambariams, svetainėms, vaikų kambariams. Neverta sprendimų ieškoti patiems, jei jų nesurandate, palikite šį darbą profesionalams. Virtuvės baldų gamyba baldai4u.lt sfera, čia gali būti surasti neįtikėtini sprendimai. Įmonė siūlo ne tik gamybą, bet ir montavimo darbus. Jūsų virtuvės patalpa gali būti visiškai pasirūpinta. Jums teliks pasidžiaugti jaukia aplinka, kurioje bus maistą gaminti vienas malonumas. Šioje patalpoje dažnai priimami ir svečiai, todėl čia turi būti švaru ir nepriekaištingai tvarkinga. Sudėtinga bus, jei baldai bus nepraktiški ir nepatogūs. Tam reikėtų skirti daug dėmesio.

Skaityti toliau

Kaip skaičiuoti mokesčius dirbant sau

Įmonėms, smulkesnėms ar didesnėms, apskaitos paslaugos paprastai yra atliekamos samdomų buhalterių arba tokias paslaugas teikiančių firmų. Tačiau darbo rinkoje yra ne tik įmonės, turinčios tokį statusą, ne tik organizacijos ir viešos įstaigos, bet ir individualiai dirbantys asmenys. Vieni dirba pagal verslo liudijimus, kiti turi patentus, treti dirba pagal individualios veiklos pažymas. Kiekvienas pasirenka taip, kaip jam patogiau.

Įmonių ir pavienių asmenų buhalterija

Apskaitau savo pajamasKuo iš esmės skiriasi minėtųjų pavienių asmenų ir didesnių susibūrimų veikla? Dažnai darbas asmeniškai yra labai specifinis, kai didesnės įstaigos gali teikti didesnį komplektą skirtingų paslaugų. Skiriasi ir apskaitos paslaugos, kurias turi suteikti buhalteriai. Pavieniai dirbantys asmenys paprastai savo mokestines ataskaitas ir mokesčių reikalus tvarko patys, o įmonėms tai atlieka buhalteriai. Dirbantį individualiai žmogų galima prilyginti labai mažai įmonei, nes jis taip pat turi viską atlikti teisiškai oficialiai, nepadaryti jokių su mokesčių mokėjimu susijusių prasižengimų. Be to, įmonėms, ypač toms, kurių darbuotojų kiekis iššoka iš makro įmonės apribojimų, reikia mokėti ir daugiau mokesčių. Gali būti mokami PVM, Sodros ir kitokie mokesčiai. Jeigu jūs nesate asmeniškai dirbantis žmogus, tuomet jūsų apskaitos paslaugos iki smulkmenų nedomina – juk šį darbą turbūt nudirba buhalteriai. O ką reikėtų žinoti tada, kai dirbate individualiai tik patys dėl savęs?

Kaip skaičiuoti mokesčius dirbant pagal individualią veiklą

Skaityti toliau