Mėnesio archyvas: 2014 m. rugsėjo mėn.

Durex

Durex prezervatyvai vieni iš populiariausių. Juos naudoja tiek jaunimas, tiek vyresnio amžiaus žmonės. Tai puiki priemonė, kuri skirta apsisaugoti nuo nepageidaujamo nėštumo. Juos naudojant retais atvejais jaučiamas diskomfortas. Prezervatyvai apsaugo ne tik moteris nuo nėštumo, bet ir abu partnerius nuo lytiškai plintančių ligų. Durex pasižymi ypatingu plonumu, todėl jautrumas yra labai didelis. Klaidinga yra manyti, kad naudojant prezervatyvus malonumas gali būti mažesnis. Svarbu pasirinkti tinkamus, kurie jums tiktų ir netrukdytų. Geriausia, žinoma, kada jie visiškai nejuntami. Tai priklauso ir nuo psichologinio nusiteikimo. Kai kurie vaikinai nemėgsta naudoti šių priemonių, tačiau jei neturite pastovios partnerės reikėtų būtinai naudotis prezervatyvais. Ligos, kurios plinta lytiniu keliu gresia kiekvienam. Išvaizda gali būti apgaulinga, kad ir kokia graži ir tvarkinga būtų mergina (ar vaikinas), nepamirškite, kad gali būti užslėpta liga. Apie ją gali nežinoti ir pats žmogus, kuris serga ar yra užsikrėtęs. Daugelio šių ligų simptomai pasireiškia ne iš karto, o tik po kurio laiko. Susirgimai gali būti labai nemalonūs ilgai ir sunkiai gydomi, todėl reikėtų daryti viską, kad jų išvengtumėte. Prezervatyvus galima naudoti tik kaip apsaugą nuo lytiškai plintančių ligų. Daugelis moterų vartoja kontraceptines tabletes, spirales, kontraceptinius pleistrus, žiedus ar kitas priemones, kurios patikimai apsaugo nuo nėštumo, tačiau nuo ligų, kurios plinta lytiniu keliu neapsaugo. Dažnai tiek vienas partneris, tiek vienas apimti aistros pamirštai apie tai. Priminti gali pasireiškiantys simptomai, žinoma, tada jau bus vėlu prisiminti apie apsaugą. Kiekvienas turėtų prisiminti apie tai prieš pradedant lytiškai santykiauti. Prezervatyvų šiandieną galima rasti ne tik vaistinėse ar parduotuvėse, bet ir jaunimo susibūrimo vietose. Kai kuriuose naktiniuose kubuose ar baruose jų galima rasti tualetuose. Nereikėtų gėdytis ir pasinaudoti šiomis priemonėmis.

DurexDurex prezervatyvų yra ne viena rūšis, galite rinktis tinkamiausią. Tiems, kuriems patinka ypatingo plonumo puikiai tiks Durex Elite. Šios priemonės garantuoja didžiausią jautrumą, o tuo pačiu ir malonumą abiems partneriams. Jei moteris ar mergina nesisaugo nuo nepageidaujamo nėštumo, naudokite ypatingai saugius prezervatyvus Durex Extra Safe. Populiariausi – tai Crown, juos naudoja ne viena karta, galima teigti, jog ši rūšis laiko patikrinta. Prezervatyvų rūšių galima rasti daug, kiekvienas gali pasirinkti tuos, kurie tinka labiausiai. Šiandieną galima rasti šių priemonių, kurios yra aromatizuotos ir skleidžia įvairius kvapus, bei įvairių spalvų.

Automobilių nuoma Vilniuje – populiari paslauga

Automobilių nuoma Vilniuje – tai sparčiai populiarėjanti paslauga, kuria pasinaudojama ne taip ir retai. Tai tikrai nestebina, nes tokia paslauga turi ne taip ir mažai privalumų. Taigi, kodėl verta pasinaudoti šia paslauga?

automobilių nuoma Vilniujevisų pirma, tai gali praversti tikrai gana dažnose situacijose – automobilių nuoma gali būti puikiu pasirinkimu, kuomet švenčiama tam tikra svarbi proga, o taip pat tai gali būti tikras išsigelbėjimas, kuomet sugenda nuosavas automobilis – juk dauguma vairuotojų neįsivaizduoja nė dienos be automobilio, o automobilio remontas kartais užtrunka ne taip ir retai. Taip pat automobilių nuoma praverčia tais atvejais, kuomet emigrantai grįžta į Lietuvą – juk tikrai neapsimoka išlaikyti nuosavo automobilio gimtinėje, jei juo naudojamasi tik porą kartų į metus.

Nuomos sąlygos yra iš tiesų gana paprastos, tad dėl to nerimauti tikrai nereikėtų , o norint apie jas pasiskaityti, tai galite padaryti itin paprastu būdu – tikrai nemažai nuomos įmonių turi savo internetinius puslapius, kuriuose tikrai galima rasti nemažai naudingos informacijos apie nuomos sąlygas. Visai nesunkiai galėsite palyginti , kokias sąlygas siūlo skirtingos nuomos bedrovės, tad išsirinkti patį tinkamiausią variantą bus tikrai nesunku. Paprastai skiriasi nuomos bendrovių nustatyti įkainiai, todėl palyginus siūlomas kainas galima pasirinkti palankiausią variantą.

Automobilių nuoma Vilniuje garantuoja, kad yra nuomojami tik gana nauji ir techniškai tvarkingi automobiliai, todėl galima neabejoti, kad kelionė bus tikrai sklandi. Tuo atveju, jei tenka susidurti su tam tikrais nesklandumas (nors tikimybė ir nėra didelė), tokiu atveju automobilių nuomos bendrovės paprastai įsipareigoja teikti techninę pagalbą kelyje, ir visai nesvarbu, kada kreipsitės dėl pagalbos.

Jei jums automobilio reikės tam tikrai konkrečiai datai, galite pasinaudoti galimybe rezervuoti automobilį dar iš anksto, nes tai užtikrins, jog reikiamą dieną pasirinktas automobilis bus tikrai laisvas. Nuomojantis automobilį paprastai reikia palikti ir užstatą, tačiau jis yra grąžinamas, kuomet automobilis grįžta į stovėjimo aikštelę. Taigi, viskas yra iš tiesų labai paprasta ir patogu, tad nieko nuostabaus, jog ši paslauga tampa vis populiaresnė ir mūsų šalyje.

Drabužiai internetu: o jei man gautas rūbas nepatinka?

Internetinė erdvė vis spartesniu žingsniu žengia į mūsų gyvenimus. Rodos, joje praleidžiame laiko kur kas daugiau nei realioje (neskaitant miego, žinoma). O kuomet ji taip stipriai palengvina mūsų gyvenimą, kodėl gi neišnaudojus teikiamų malonumų visapusiškai? Rubai internetu – vis labiau populiarėjanti paslauga, kuri apima drabužio išsirinkimą iš virtualiose erdvės ir jo pardavimą, siekiant nešioti mūsų realybėje. Jei anksčiau nustebtumėme radę žmogų, kuris apsipirkinėja naudojantis virtualiomis parduotuvėmis, tai šiuo metu nepirkti, kai egzistuoja tokie patrauklūs pasiūlymai – tikra nuodėmė. O juk nuodėmingi mes būti nenorime.

rubai internetuRūbai internetu laimi prieš realias parduotuves dėl kelių veiksnių.

Pirmiausia, juk parduodama produkcija yra daug pigesnė. Ir taip yra ne tik tuomet, kai kalbame apie drabužius. Apskritai internetinėse parduotuvėse galima kur kas pigiau įsigyti norimą daiktą. Tuo pačiu, kokybė visiškai nekinta ir jos verslininkas nesiruošia teršti savo vardo pardavinėdamas prastos kokybės daiktus. Internetu pirkti taip pat yra daug paprasčiau, kadangi sutaupysite labai daug laiko, kuris paprastai galėtų būti išleidžiamas keliaujant iki prekybos centro. Na ir galiausiai, rūbai internetu turi kur kas platesnį pasirinkimą. Tiek lietuviškose, tiek užsienietiškose parduotuvėse galite rasti vienetinių modelių, kurie jums suteiks individualumo, kurio taip trokšta daugelis šiame vienodų egzempliorių pasaulyje…

Deja, atsiranda žmonių, kurie neįvertina siūlomų pliusų ir vis dar perka internetu. Klausiame, kodėl? Kodėl, kai egzistuoja tokios palankios galimybės gauti reikiamą drabužį? Paprasčiausiai, dažniausiai bijoma pirkti, kadangi neaišku, ar drabužis fotografijoje visiškai atitiks tą, kurį mes gausime. Skubame jus nuraminti – skirtumų nebus. Kiekvienoje virtualioje drabužių parduotuvėje pateikiama tikslūs išmatavimai, tad jei namuose turite metrą – jokių problemų siekiant išsiaiškinti ar rūbas jums tinka – nebus. Jei dydis yra pamažintas arba padidintas – tai taip pat pateikiama šalia informacijos. Galiausiai, jei gauta drabužis jums dėl ko nors nepatinka – jį galima grąžinti per nurodytą laikotarpį. Paprasčiausiai susisiekite su parduotuvės savininku ir paaiškinkite, dėl kokių priežasčių likote nepatenkintas gautu daiktu. Rūbai internetu pateikiami išties kokybiškose fotografijose, tad galite būti tikras, kad gautas drabužėlis nebus kitos spalvos. Tai ką matote prieš savo akis, tai už kelių dienų bus ir ant jūsų kūno.

„Nepasiduokite tendencijoms. Netapkite mados vergėmis. Pačios nuspręskite, kas esate, ką norite atskleisti ir papasakoti savo apranga ir gyvenimo būdu.“

Drabužių dizaineris Gianni Versace

Išsirinkti ir nepasisekimo atveju drabužį grąžinti bus labai paprasta. Nors retas to nori…

Kuo naudingas greitas kreditas?

Šiuolaikinis gyvenimo būdas ir vartojimo kultūra susijusi su vis didėjančiu pinigų poreikiu. Pristigus pinigų imamas greitas kreditas. Daugelis vertina tokių kredito bendrovių lankstumą ir prisitaikymą prie įvairių klientų poreikių.

greitas kreditasLaikas – daugeliui labai svarbus. Šiuo metu mes vis mažiau turime laisvo laiko atlikti daugelį darbų ar pramogauti. Prireikus pinigų dažnai neturime pakankamai laiko eiti į banko skyrių. Daugelis žino, kad vieno apsilankymo gali nepakakti, nes reikės pristatyti įvairius dokumentus. Taigi, tai jau nebebus greita paskola. Kredito bendrovės siūlančios greitas paskolas, užtikrina tai, kad klientams nereikia niekur eiti ir jie sutaupys daug laiko. Neišėjus iš namų galima užpildyti paraišką paskolai gauti ir netrukus gauti reikiamą pinigų sumą. Tiesa, prieš tai reikia atitikti keliamus reikalavimus, kurie gali skirtis įvairiose kredito įstaigose.

Dažniausiai norint gauti greitą kreditą reikia būti pilnamečiu ir neturėti įsiskolinimų ar pradelstų mokėjimų. Taip pat būti Lietuvos Respublikos piliečiu. Visi kiti papildomi reikalavimai nustatomi kredito įstaigoje. Apie juos visuomet galite sužinoti pasilankę jų internetinėje svetainėje ar paskambinę nurodytais telefono numeriais. Tam, kad pinigai būtų pervesti jums turite turėti banko sąskaitą. Kartais iškyla nesklandumų, kuomet nurodoma kito asmens banko sąskaita. Svarbu atminti, kad tik į jūsų banko sąskaitą gali būti pervesti pinigai. Taip pat kartais reikia sąskaitoje turėti simbolinį 0,01 Lt mokestį, kurį pervesite kredito bendrovei. Tokiu būdu bus patvirtinta jūsų tapatybė. Po to greitas kreditas išduodamas labai greitai.

Jei nežinote, kokią sumą pinigų reikia pasiskolinti, tai gerai pagalvokite, kiek jums reikia. Kartais klientai pasiskolina per mažai ir tuomet tenka dar kartą prašyti kredito. Taip pat nutinka ir taip, kai gaunama per didelė suma pinigų, juk nuo to priklauso palūkanos, todėl vertėtų atidžiai pasirinkti prašomą sumą. Ne tik nuo jūsų priklauso ar gausite tokią sumą, kurios prašote. Kredito įstaiga įvertins jūsų finansines galimybes bei ar neturite kitų finansinių įsipareigojimų.

Įprastai visas prašymų užpildymo, atsakymo suteikimo ir kredito sumos pervedimo procesas netrunka ilgiau, nei valandą laiko. Taigi, tai labai greitas būdas neišeinant iš namų gauti reikiamą pinigų sumą. Nors tai ir taip paprasta, tačiau atminkite, kad naudotis pinigais reikia išmintingai. Tik tuomet galėsite tinkamai ir laiku grąžinti kreditą, ir neturėti nemalonumo dėl nemokumo. Labai atidžiai įvertinkite savo galimybes laiku grąžinti pinigus ir nepradelsti mokėjimo datos.

Gėlių spalvų reikšmės iš jų pristatymas į namus

Retas susimąsto, kokios spalvos svarbios mūsų gyvenime. Juk jos labai paprastai gali pakoreguoti mūsų nuotaiką ir jausmus. Dažnai net patys nesuvokdami visiškai neatsitiktinai pasirenkame konkrečių spalvų sienas kambariuose ar drabužius. Paprasčiausiai, kiekviena spalva turi tam tikrą simboliką, kuri mus seka kasdien ir formuojasi žengiant kiekvieną žingsnį. Viskas remiasi į mūsų psichologiją, kuri daugeliui tokia miglota. Labai panašiai viskas vyksta ir su gėlėmis. Deja, ne visi žino, kokias konkrečiai gėlių spalvas rinktis siekiant pasakyti kažką konkretaus ir asmeniško. Gėlių pristatymas, šiuo metu, vis labiau plintanti paslauga, kuri padeda nudžiuginti kiekvieną tiek kokios nors progos metu, tiek įprastą, kad nepaskęstume rutinoje, kuri kartais taip gąsdina. Juolab, Lietuvoje gėlės į namus vis labiau populiarėja ir, rodos, net nebeverta keliauti į parduotuves. Užtenka užsisakyti paslaugą ir laukti, kol jis realizuosis profesionalų pagalbą.

gėlių pristatymasJei nežinote, kokios spalvos konkrečiai gėlių jums reikia – pasikonsultuokite su profesionalais. Jie pateiks geriausius ir labiausiai tinkančius pasiūlymus. Visgi, kiekvienam taip pat reikėtų žinoti tokio pobūdžio informaciją. Ypač vyrams, kurie dažnai nieko apie tai visiškai nenusimano.

Raudonos spalvos gėlės simbolizuoja meilę. Šitą žino daugelis. Rodos, nešti raudonas rožes yra labai įprasta ir aišku. Tačiau nepamirškite, kad ne vien rožės simbolizuoja šiltus ir taurius jausmus. Gili paslaptis slypi spalvoje. Raudonas gėles reikia dovanoti ypač stipraus charakterio asmenims.

Balta spalva – skaistumo, nekaltybės simbolis. Jas reikia dovanoti jauniems žmonėms. Gimtadienio proga – taip pat labai geras pasirinkimas. Dažnai balta spalva simbolizuoja ir pagalbą bei atsidavimą, tad metinių proga taip pat reikia rinktis šios spalvos gėleles. Gėlių pristatymas apima profesionalus, kurie padės suformuoti nuostabaus gražumo puokšteles.

Rožinės spalvos gėlės simbolizuoja taurių jausmų užgimimą. Dažnai dovanojamos su ta pačia potekste, kaip ir baltos gėlelės. Rožinės tulpės – vienas labiausiai rekomenduotinų pasirinkimų.

Geltona spalva simbolizuoja amžinybę. Daugelis netgi ją sieja su ištikimybę ir amžinumu. Optimizmas taip pat dažnai lydi šią spalvą, kadangi jos labai ryškios ir geba kiekvienam praskaidrinti nuotaiką.

Dovanoti juodos spalvos gėles tikrai nėra blogas ženklas, paprasčiausiai, tuomet jau gėlės turi derėti prie atitinkamos dovanos. Vienos jos neatrodys labai estetiškai. Nebent pastarąsias suderinus su rožinės spalvos akcentais.

Gėlių pristatymas gali pradžiuginti artimą žmogų. Juk pabėgti nuo rutinos yra taip paprasta – užtenka gabaliuko meilės, pasitikėjimo ir noro parodyti artimam žmogui, koks jis jums yra brangus. O kas puokštės išsirinkimas nebūtų atsitiktinis – pasinaudokite mūsų suskirstytų gėlių pagal spalvas arealu.