Mėnesio archyvas: 2018 m. rugsėjo mėn.

Kur kreiptis dėl interjero dizaino projektavimo?

Spalvotas interjerasVisuomet siekiama, kad namai būtų pakankamai jaukūs, tačiau ne visada yra paprasta interjerą susikurti savarankiškai. Būtent dėl šios priežasties kreipiamasi į specialistus, kurie gali pasirūpinti, kad interjero dizaino projektavimas bus atliekamas tikrai tinkamai. Šios paslaugos teikėjų šiuo metu galime rasti iš tiesų daug, tad visais atvejais galėsite rasti tokių galimybių, kurios geriausiai pateisintų jūsų lūkesčius. Taigi, nuo ko pradėti?

Pirmiausia galite pasidomėti, kokie interjero specialistai reikalingas paslaugas teikia jūsų gyvenamojoje vietovėje ar netoli jos. Internjero dizaino projektavimas paprastai susideda iš kelių etapų, kurių pirmasis – pokalbis ir patalpų įvertinimas. Susitikimo metu galėsite aptarti įvairias galimybes, kurios leistų jūsų namus paversti dar jaukesniais, ir galėsite susitarti dėl reikalingų darbų pradžios.

Be jokios abejonės, visada yra svarbu tai, kad interjero dizainerio paslaugos būtų tikrai kokybiškos, todėl galite pasidomėti, kokius specialistus rekomenduoja klientai.. Naršydami internetinėje erdvėje gana greitai galėsite rasti atsiliepimų bei rekomendacijų, tad tai galės padėti paprasčiau priimti vienokį ar kitokį sprendimą. Taip pat yra palanku apsilankyti interjero dizaino specialistų internetiniuose puslapiuose, kuriuose paprastai pateikiami darbų pavyzdžiai. Tai gali padėti įvertinti teikiamų paslaugų profesionalumą, ir pasirinkti tinkamiausią specialistą galėsite kur kas paprasčiau. Atliktų darbų peržiūra taip pat pasiteisina ir dėl to, kad tai gali padėti paprasčiau nuspręsti, kokį interjerą vertėtų susikurti, ir tuomet beliks tik aptarti įvairias smulkmenas su specialistais.

Skaityti toliau

Plaukų priežiūra: ką svarbiausia apie tai žinoti?

Gražūs plaukaiGražūs ir sveiki plaukai puošia ne tik moteris, bet taip pat ir vyrus, tačiau ne kiekvienas gali tuo pasigirti. Nors neretai manoma, kad gražūs plaukai yra gamtos dovana, tačiau iš tiesų ne ką mažiau svarbi tinkama plauku prieziura, kuri gali padėti pasiekti iš tiesų puikių rezultatų. Taigi, ką svarbiausia apie tai žinoti?

Pirmiausia reikėtų pasirinkti tinkamą šampūną ir kondicionierių. Šios plaukų priežiūros priemonės turi tikti tam tikram plaukų tipui – riebiems plaukams tikrai netiks sausų plaukų priežiūros priemonės, ir atvirkščiai. Jei plaukai yra plaunami kiekvieną dieną, tokiu atveju būtina pasirūpinti šampūnu, kuris yra tinkamas dažnam galvos plovimui. Kondicionierius taip pat gali padėti puoselėti plaukus, nepriklausomai nuo jų tipo, tad ir šią priemonę vertėtų rinktis atidžiai. Kas savaitę patartina naudoti plaukų kaukę, kuri padės apsaugoti plaukus nuo žalingo poveikio, plaukus suminkštins ir pavers juos labiau žvilgančiais.

Skaityti toliau

Skaniausi daržovių patiekalai

Daržovių patiekalaiPaklausėme keleto praeivių gatvėje, kokie daržovių patiekalai jiems labiausiai patinka ir yra skaniausi. Sulaukėme įvairių įdomių atsakymų. Dalinamės jais – o kartu gal ir kils jums idėja pasigaminti šiandien kažką skanaus iš daržovių.

Įdaryti grybai

Dizainere dirbanti Ieva sako, kad jai labai patinka paprastai paruošiamas daržovių patiekalas – įdaryti grybukai. Šis patiekalas tikrai nesudėtingas, nes viskas, ką reikia daryti, tai tiesiog nusipirkti pievagrybių, nuplauti juos, išimti kotelius. Geriausia pirkti kuo didesnėmis galvomis, nes jos tuomet bus talpesnės. Tuomet į galvas dėti įdarą. Jis gali būti pagamintas iš paprikų, pomidorų, svogūnų ir įvairių sūrių. Kuo daugiau sūrio įdėsite, tuo bus skaniau. Taigi, toks patiekalas jums tikrai gali patikti. Dėkite šias paruoštas galveles į riebalais išteptą skardą, pašaukite kepti į orkaitę ir netrukus sulauksite stebinančio rezultato: tikrai pirštus apsilaižysite, koks skanus gausis sūrus ir sotus patiekalas. Grybukų galvos keps apie 10 minučių, iš išbėgęs skystis liks viduje, todėl jos bus sultingos, kartu iškeps ir sudėtas įdaras, o sūris skaniai išsilydys. Tinka bandyti tai kepti su kelių rūšių sūriu, pvz., su pelėsiniu, fetos, kietuoju ir kt.

Skaityti toliau