Mėnesio archyvas: 2016 m. lapkričio mėn.

Jūsų mėgstamiausias online žaidimas

Jeigu gyvenate 21 – ame amžiuje, jums tikrai patinka nors vienas online žaidimas. Koks? To paklausėme keleto skirtingų amžiaus grupių ir kelis atsakymus dabar publikuojame jums. Paskaitykite, gal čia rasite ir savo mėgstamiausią online žaidimą.

Kortų žaidimai

ŽaidimasBiurų darbuotojai dažnai pažymi, kad nuobodžiaudami darbe naršyklėje įsijungia kurį nors kortų žaidimą. Kodėl tokie žaidimai kelia susidomėjimą? Dažniausiai dėl to, kad jie veikia kaip kokia mankšta, tarsi leidžianti šiek tiek pralavinti smegenis ir atlikti kokį papildomą galvosūkį. Kartu tai tiesiog lengvas būdas atsipalaiduoti nuo darbų, kuriuos reikia daryti. Žaidžiami naršyklėje „incognito“ režimu, jie dažnai išlieka ir nepastebėti šefo.

Žaidimas „Rajonas“

Jauni žmonės dažnai pažymi, kad savarankiškai vakarais sėda prie kompiuterio ir žaidžia lietuvišką žaidimą „Rajonas“, tiesiogiai per naršyklę. Tokie žaidimai online praskaidrina nuotaiką, leidžia atsipalaiduoti, linksmai praleisti laiką. Kadangi ten imituojama ir šiokia tokia lietuviška aktualija, žaidimą žaisti tik smagiau.

Žaidimai su poniais

Skaityti toliau

Kaip paruošti bagažą kelionei

Nors tokių bendrovių kaip Ryanair arba Wizzair mūsų šalyje įteisinti ir pradėti pigūs skrydžiai ir leido daug kam keliauti lėktuvais tikrai pigiai, vis dar rasime žmonių, kurie niekada nekeliavo lėktuvu. Tikrai yra tokių, kam tai būtų pirmas kartas. Tad jeigu dar nesate skridę lėktuvu, sužinokite, kaip paruošti lėktuvui bagažą.

Rankinis ir didelis bagažas

Ryanair skrydžiaiSvarbu atskirti, kad ruošiantis kelionei jūs perkate lėktuvo bilietus, kuriame nurodoma jūsų turimo ir leistino bagažo kiekis. Rankinis bagažas – tai tas, kurį galima įsinešti į lėktuvą. Jam galioja griežti reikalavimai, ką galima, ko negalima neštis. Jeigu jūs esate tikri, kad kažko tikrai negalėsite vežtis rankiniu bagažu, tokiu atveju, jums reikėtų arba atsisakyti tų daiktų, arba užsisakyti ir papildomą bagažą, kuris keliaus į lėktuvo bagažo skyrių. Paprastai bilietai, kurie turi savo standartinę kainą, turi ir įtrauktą nemokamą bagažą. Bilietai, kurie įtraukia ir įprastą bagažą, jau kainuoja daugiau. Tai yra, jums tenka mokėti už tą papildomą bagažą, tai yra normali praktika. Bagažo galima imti ir daugiau, skrydžių kompanijos yra visada suinteresuotos, kad jūs imtumėte kuo daugiau bagažo, nes jis gana brangiai apmokestinamas.

Rankinio bagažo paruošimas

Skaityti toliau

Prezervatyvų pirkimas internetu: populiariausi mitai

Nors niekas neabejoja, kad prezervatyvai, kurie parduodami internetu, yra puikus pasirinkimas, kuris turi daug privalumų, verta pasakyti, kad šis populiarumo nestokojantis variantas vis dar yra gaubiamas įvairių mitų. Dalį jų šiandien būtinai išsklaidysime. Na, o, jei jūs esate vienas iš tų, kuris nori atskirti mitus nuo tiesos, šis straipsnis skirtas būtent jums.

Jei internetu prezervatyvai kainuoja pigiau, reiškia, jie turi trūkumų

Ypač dažnai galima išvysti, jog interneto parduotuvėse prezervatyvai kainuoja bent šiek tiek mažiau. Būtent su tuo ir yra susijęs ir vienas populiariausių mitų – teigiama, kad jei prezervatyvai pigiau kainuoja interneto parduotuvėse, tai šios prekės turi trūkumų. Puiki žinia ta, jog tai yra tikrų tikriausias mitas – jei prezervatyvai pigiau kainuoja internetu, tai tikrai nereiškia, kad prekė turi trūkumų, kaina mažesnė yra dėl kitų priežasčių.

Prezervatyvai internetu gali būti įsigyjami tik nuo 08.00 iki 17.00 valandos

Dar vienas ypač paplitęs mitas yra susijęs su internetinių parduotuvių darbo laiku bei laiku; neretai galvojama, kad internetinių parduotuvių darbo laikas yra toks pats ir kaip ir daugelio kitų organizacijų – nuo 08:00 iki 17:00 valandos, tad ir visos prekės, kurias galime rasti parduotuvėse, gali būti įsigyjamos tik tokiu metu. Dar viena gera žinia yra ta, kad teiginys – ne kas kita, kaip plačiai paplitęs mitas, tad prekių galite įsigyti bet kuriuo paros metu, kuris jums yra patogus.

Skaityti toliau

Ką apie žmogų rodo jo kompiuteris

Jeigu kažkada sakydavome, kad automobilis yra žmogaus vizitinė kortelė, tai dabar jau drąsiai galima teigti, kad nešiojamieji kompiuteriai tapo tomis vizitinėmis kortelėmis. Apie žmogų labai daug galima nuspręsti tiesiog pagal jo kompiuterį. Štai keli laptopų palyginimai, atskleidžiantys, koks žmogus naudoja kokį kompiuterį.

Kaip iš istorinių filmų

Kompiuteris tauYra žmonių, kurie naudoja tikrai labai senus kompiuterius. Iš tiesų, jeigu taip yra, vadinasi, tokie žmonės puikiai moka jais naudotis ir nesugadinti. Tai atsargių žmonių kompiuteriai. Kartu ir tokių, kurie nelekia įsikibę laikui ir madoms į atlapus, o tiesiog gyvena savo tempu. Tai – racionalių, dažnai vyriausio amžiaus žmonių kompiuteriai. Galbūt ir jūs dar turėtumėte savo 2007 metais pirktą laptopą, jeigu anuomet jo nebūtumėte netyčia įmetę į balą arba sudaužę automobilyje. Tačiau tie, kas vis dar tokį turi, vadinasi, per tą laiką išlaikė fizinę tvarką bei tinkamai prižiūrėjo visas operacines programas, programinę įrangą.

Mac sidabras

Skaityti toliau

Ar SEO auditas padidins pardavimus?

Apie SEO šiais laikais yra girdėję beveik visi. Informacijos labai daug, tad ieško keisto, kad daugelis su šia sfera nesusidūrusiu asmenų paprasčiausiai nežino kas yra tiesa, o kas mitas. SEO auditas – procesas, kurio metu išsiaiškinamos stipriosios internetinio puslapio pusės. Tuo pačiu ieškoma trukumų, kuriuos stengiamasi paversti pliusais.

Seo auditasVienas iš dažniausiai akcentuojamų mitų – SEO gali parduoti. Tiesiogiai SEO negali garantuoti, jog optimizuotas puslapis parduoda daugiau prekių arba paslaugų.

  1. Jeigu norite, kad kuo daugiau žmonių apsilankytų Jūsų puslapyje – tokiu atveju reikia pašalinti visą nereikalingą informaciją, kuri papildomai apkrauna puslapį. Kuo ilgiau puslapis kraunas – tuo didesnė tikimybė, kad žmonės pas Jus paprasčiausiai nebegrįš.
  2. Labai svarbu, kad ir pirmą kartą į Jūsų puslapį užsukęs asmuo nesunkiai suvoktų, kaip viskas valdoma ir kaip jis gali griaučiau atrasti jam reikalingą informaciją. Tai reiškia, kad ir kaip norėtumėte sukurti ką nors kitokio nei visi, tačiau reikia nepamiršti, kad egzistuoja tam tikros universalios taisyklės, kurios paprasčiausiai yra tinkamos klientams.
  3. Reikia nepamiršti, kad pats puslapis taip pat turi būti patrauklus akiai. SEO auditas apima ir pačios išvaizdos analizavimą. Daugelis žmonių nustemba – kiek daug naršytojų nebegrįžtą į puslapį vien todėl, kad jiems jis pasirodė paprasčiausiai negražus.
  4. Rašykite turinį žmonėms, tačiau tuo pačiu jį adaptuokite Google robotams. Patikėkite tai suderinti tikrai yra įmanoma. Svarbiausia, pasisamdyti gerą rašytoją, kuris žino kaip pasiekti efektyvumą.
  5. SEO auditas arba analizė yra patys pirmi žingsniai atliekant optimizaciją. Tik išsiaiškinus stiprias ir silpnas puslapio puses galima judėti tolyn link puslapio žinomumo didinimo.
  6. Nepamirškite, kad socialiniai tinklai prisideda prie puslapio žinomumo. Ir net labai. Juk šiais laikais visi naudoja tam tikras paskyras.

Skaityti toliau