Mėnesio archyvas: 2018 m. birželio mėn.

Naujų patalpų biurams nuoma Kaune tapo gerokai patogesnė

Verslo patalpos KauneKad verslas būtų sėkmingai vystomas, būtinos patogios biuro patalpos. Iš tiesų, naujų patalpų biurams nuoma Kaune pastaraisiais metais gerokai išsiplėtė dėl augančio klientų skaičiaus. Vis daugiau smulkių, vidutinių ir pradedančiųjų verslininkų supranta biuro svarbą, todėl ieško patogių patalpų, kuriose galėtų dirbti su savo komanda. Ilgą laiką išsinuomoti biurą galėjo tik gana dideles pajamas gaunančios įmonės, kurioms brangi atskiro biuro nuoma būtų „įkandama“. Šiandien situacija iš esmės pasikeitė, kadangi nuomos paslaugos tapo kur kas lankstesnės, patogesnės ir priimtinesnės.

Daugiau erdvės

Augant verslo poreikiams, didmiesčiuose ėmė daugėti biurams skirtų verslo centrų. Tai itin patogus sprendimas tiek smulkiam, tiek vidutiniam verslui, ieškančiam biuro patalpų. Besiplečiančios biuro patalpos suteikė kur kas palankesnes pasirinkimo galimybes, todėl šiandien verslas gali laisviau rinktis tiek patalpų vietą (dirbti tiek miesto centre, tiek toliau nuo centro esančiuose verslo centruose), tiek patalpų dydį ar interjerą. Modernūs verslo centrai siūlo įvairių dydžių patalpas ir darbo erdves, atitinkančias tiek nedidelio kolektyvo, tiek didesnės grupės poreikius.

Lankstesnės kainos

Skaityti toliau

Investicinis auksas: ką apie tai privalu žinoti?

Šiandien gyvename tokiame laikmetyje, kad visiškai nepriklausomai nuo to, kokia sritis mus domintų, turime labai daug pasirinkimo galimybių. Na, o investavimo sritis – taip pat ne išimtis. Tie, kurie domisi investavimo galimybėmis, tikrai turi ne vieną pasirinkimą. Na, o investicinis auksas yra viena iš jų. Na, o šį kartą siūlome apie tai sužinoti keletą svarbių dalykų.

Kas yra investicinis auksas?

Investicinis auksasVienas svarbiausių dalykų, kurį privalu suvokti, tai – investicinio aukso sąvoka. Atrodytų, kad čia svarbiausia auksas, tačiau yra ne visai taip, mat ne visas auksas yra vadinamas investiciniu. Pasirodo, investiciniu auksu yra vadinamas tik toks auksas, o tiksliau – plokštelės, plytelės ir luitai, kurie yra 995/1000 grynumo. Taip pat jo svoris negali būti mažesnis nei 1 g. Taip pat investiciniam auksui yra priskiriamos ir aukso monetos, kurių grynumas yra ne mažesnis nei 990/1000, o taip pat jos turi būti nukaldintos ne vėliau nei 1800 metais. Taigi, tiems, kurie investavimo į auksą pasaulyje žengia tik pirmuosius žingsnius, labai svarbu suprasti, kokie gaminiai priskiriami investiciniam auksui. Be to, finansų ekspertai tvirtina, kad norintys investuoti į investicinį auksą, tam turėtų skirti ne mažiau kaip 5, bet ne daugiau kaip 25 procentų viso savo finansinio turto.

Investicinis auksas – įvairiomis formomis

Skaityti toliau

Ūkininkas – šiuolaikinis ir modernus žmogus

Jeigu nežinai sejamosios mašinos gausmo, nesi tikras ūkininkas… Juokai juokais, tačiau iš tiesų sėjimo mašinos yra toks dalykas, kuris labai svarbus visiems, kas yra tikri ūkininkai. Manote, kad ūkininkas, tai nuo gyvenimo ir modernumo atsilikęs žmogus, nemokantis naudotis kompiuteriu, o geriausiu draugu laikantis šakę ir grėblį? Labai klystate. Gali būti, kad tai jūs esate tas atsilikęs pilietis, nepažįstantis naujausios technikos. Mat ūkininkui tenka garbė susipažinti su didele įvairove skirtingų žemės ūkio technikos mašinų.

Sėjamosios ir visi kombainai laukams

Žemės ūkisTaigi, pirmiausia reikėtų pažymėti, kad ūkininkai yra apsupti labai modernios ir galingos žemės ūkio technikos, kokios tikrai neturite jūs patys ir nemokėtumėte jos suvaldyti. Tad jeigu išdidžiai galvojote, kad mokėti vairuoti automobilį su mechanine pavarų dėže yra pasiekimas, galvokite kitaip. Vairuoti sėjamąsias, kombainus, traktorius reikia specialaus vairuotojo pažymėjimo, ir visa tai padaryti tikrai nėra taip lengva, kaip galvojate. Taigi, ūkininkai tikrai ne su šakėmis ir grėbliais augina ir nuima derlių, o su labai moderniomis mašinomis, kurios iš tolo matosi, kaip dirba laukuose. Atkreipkite dėmesį, kai kam tai netgi atrodo egzotika. Dėl to dovanų puslapiuose netgi galite įsigyti kuponų, leidžiančių pavairuoti šį automobilį.

Modernūs derliaus rezervuarai

Skaityti toliau