Mėnesio archyvas: 2016 m. gruodžio mėn.

Kaip rūpintis savo mašinos stiklais?

Kaip tiksliai vyksta automobilių stiklų keitimas, galite sužinoti plačiau agnstiklai.lt. Tačiau tam, kad nereikėtų iki to keitimo prieiti, pirma reikėtų pasaugoti savo turtą. Juk nebūtina taisyti jį, jeigu jam nieko blogo nenutikę. Taigi, šiandienos klausimas, į kurį atsakome, yra, kaip rūpintis savo automobilių stiklais.

Nepalikti mašinos nesaugioje zonoje

Mazda automobilio stiklasMes teigiame, kad gyvename saugiame pasaulyje, bet visgi turime pripažinti, kad nesaugių zonų visur aplink mus tikrai yra. Ir dažnai jos – tiesiai mums po langais. Kiekvienas automobilio savininkas, jeigu tik galėtų, įsivežtų mašiną į devyniomis spynomis užrakinamą garažą. Deja, daug kam, gyvenantiems daugiabutyje, tai būna neįmanoma. Taigi, mašiną tenka statyti ten, kur randame vietos aikštelėje prie daugiabučio. Tačiau visgi visada geriau stengtis pasistatyti ją bent jau po langu. Kad matytumėte. Taip pat nepalikti kokiose nors neaiškiose tamsiose vietose, tamsiuose skersgatviuose, ar kur nors prie oro uosto keistoje aikštelėje (jeigu planuojate labai trumpą kelionę lėktuvu ir grįžimą kitą dieną). Tai grėsmė ne tik jūsų automobilio stiklams, bet ir viskam, kas palikta mašinos viduje, ir netgi pačiai mašinai. Žinoma, kuo mašina prabangesnė, tuo daugiau norinčių į ją įsilaužti bus. Paprastai apvagiami automobiliai yra su traumuojami išmušant stiklą ir tada atsidarant dureles. Jeigu durelės turi labai gerą spyną, tada patenkama tiesiog per langą. Tačiau po tokios procedūros jūs tikrai turėsite keisti langą. Priekinis laminuotas stiklas pramušamas labai sunkiai, dėl to bus bandoma iškulti šoninį langą.

Stiklus apsaugosite pasikeitę padangas

Skaityti toliau

Ar svarstyklių zodiakas susijęs su tikromis svarstyklėmis

SvarstyklėsVien pasižvalgius elektroninėje parduotuvėje svarstykles.com matysime, kad svarstyklės gali būti labai įvairios. Mažos maistinės svarstyklės, mikro svorį matuojančios mokslinės svarstyklės, modernios svarstyklės verslui, ar kiekvienam patogios buitinės svarstyklės. Kai kalbame apie zodiako ženklus, taip pat turime paminėti, kad po vienu zodiaku gali tilpti ir gana skirtingų asmenybių. Įdomu, ar svarstyklių zodiakas turi panašumų su tikromis svorio matavimui skirtomis svarstyklėmis?

Apsisprendimas ir svarstymas

Turbūt pagrindiniu svarstyklių bruožu, kuris galėtų būti taikomas ir tikroms svarstyklėms, galima būtų laikyti apsisprendimo paieškas ir svarstymą. Senovinės svarstyklės būdavo pagamintos balansavimo principu. Ant vienos lėkštės dedami tam tikri svoriai, kurie ir nurodo skaičių, ant kitos – objektai, kuriuos tenka sverti. Laikoma, kad ir svarstyklių zodiako ženklai iš tiesų nuolat užsiima tokiais svarstymais, kada ant vienos lėkštės pusės būna viena tiesa, o ant kitos kažkokie objektai. Tai gyvenime atsispindi kaip geriausių sprendimų paieška, ilgai svarstant visus „už“ ir „prieš“ bei lyginant tarpusavyje argumentų svarumą.

Žodžio etimologija

Skaityti toliau