Mėnesio archyvas: 2013 m. spalio mėn.

Vaistinėse internete ypač dažnai apsiperka jaunos mamos

Daugelis mūsų mėgstame apsipirkti internetu: tai greita, saugu ir patogu, be to, nereikia niekur eiti iš namų, todėl sutaupome nemaži laiko. Didesniuose prekybos centruose išvargina ne pats apsipirkinėjimo procesas, bet žmonės: reikia brautis pro lentynas, pro kažką nusipirki ištroškusių žmonių minią. Internete viso to nejaučiame, apsipirkti galime bet kuriuo paros metu, kad ir paryčiui, nes nė viena interneto parduotuvė darbo laiko neturi. O kuo šiuolaikiniams pirkėjams tokios patrauklios tapo interneto vaistinės, pavyzdžiui, Farmaplius.lt? Pabandysime į visa tai pažvelgti.

farmaplius.ltInterneto vaistinės labai palankios tapo mamoms, auginančioms naujagimius. Kaip žinia, ką tik gimusio vaikelio vieno ilgam nepaliksime, o kartu jį vežtis į prekybos centrus – pernelyg nesaugu: mažylis gali užsikrėsti ir susirgti. Ir pati mama apsipirkinėdama su mažyliu patirs daug streso. O būnant namuose pasipirkti galima bet kada, pavyzdžiui, tada, kai mažylis miega. Mamytės interneto vaistinėse gali įsigyti buteliukų, žindukų, kremų nuo iššutimo, netgi žaisliukų, kramtukų ir kitų ne visai su medicinos sfera susijusių prekių. Vaistinėse pardavinėjamos naujausios prekės, tad čia galima įsigyti tai, kas buvo ką tik pagaminta.

Skaityti toliau

Interneto vaidmuo kelionių lėktuvu rinkoje

Internetas mums suteikia galimybę atlikti daugelį dalykų savarankiškai, kas anksčiau atrodė neįmanoma be toje srityje dirbančių asmenų įsikišimo. Iš vienos pusės žvelgiant, tai itin patogu klientui – greitai ir patogiai galima sutvarkyti visus reikalus. Kita vertus, internetas naudingas ir pačioms įmonėms: jei visa ar bent dalis verslo perkeliama į virtualią erdvę, galima gerokai sutaupyti – tiek patalpų nuomai, tiek ir darbuotojų atlyginimui. Be interneto savo veiklą sunkiai įsivaizduotų ir skrydžių kompanijos. Lėktuvų bilietai ir internetas – šiandien glaudžiai susiję.

1.      Internetas – savarankiškos bilietų rezervacijos įrankis.

Nieko nebestebina, jog internetu, rezervuodami bilietus, naudojasi kelionių agentūrų darbuotojai. Tačiau jokie prisijungimo slaptažodžiai neriboja galimybės tuo užsiimti savarankiškai. Internetas tam atviras. Netgi turite keletą pasirinkimų, iš kur lėktuvų bilietai gali būti įsigyjami. Tai gali būti tų pačių kelionių agentūrų ar bilietų pardavimų biurų svetainės, bilietų rezervacijos sistemos lietuvių kalba ar konkretus avialinijų internetinis tinklapis. Kad ir koks būdas bus pasirinktas, lėktuvų bilietai kainuos pigiau nei perkant juos per tarpininkus.   

Skaityti toliau