Mėnesio archyvas: 2017 m. kovo mėn.

Vyriški drabužiai internete

Kartais atrodo, kad jūsų vyrui taip praverstų atsinaujinti spintą ir apsirengti kažką naujo, nenutampyto, madingo, tačiau jis užsispyręs sako, kad ir toliau nori dėvėti tą patį ir už jokius pinigus jo į drabužių parduotuvę nenutempsi. Ne bėda, nes parduotuvė gali ateiti pas jus. Štai interneto parduotuvėje https://www.b-a.eu/ rasite puikų vyriškų drabužių pasirinkimą. Tad laisvalaikiu nuo šiol ne tik ieškokite sau patinkančio drabužio, bet ir tokio, kuris galėtų tikti jūsų vyrui. O paskui arba padovanokite, arba paklauskite nuomonės – gal kartais tokio norėtų. Gal ir jis užsikabins ir ims ieškoti, juk į parduotuvę eiti nereikės, o pirkinius jis gaus.

Džemperiai

Drabužiai tauGražiausias vyriškas drabužis – džemperiai. Pigesni ar brangesni, jie visada atrodo šauniai, suteikia kūnui gerą formą, yra patogūs ir stilingi, dera visur ir visose situacijose. Pigiausi vyriški džemperiai kainuoja mažiau nei 15 eurų, o brangiausi siekia apie 50 eurų. Tad skirtumai net ir nėra tokie milžiniški. Užtat visi džemperiai kokybiški, firminiai, pagaminti kaip tik patogiam dėvėjimui ir stilingam gyvenimui. Štai vyriškas džemperis „Lucke“, kurio yra įvairių spalvų, puikiai tinka ir darbui, ir laisvalaikiui. Švelnios neišskirtinės pilkos spalvos džemperis leis atrodyti puošniai ir netgi solidžiai. Kai, tuo tarpu, juodas džemperis netgi atrodys gana oficialus. Jeigu vyras dirba ne valstybės pareigūnu, su nauju gražiu džemperiu jis tikrai galės eiti į darbą. Kitu atveju – mielai jį sudėvės ir namie.

Striukės

Skaityti toliau

Muzikantai gimtadieniui užtikrins dar linksmesnę šventę

Kartais norima, kad gimtadienio šventė būtų tikrai įsimintina, ir tuomet, jei organizuojamas vakarėlis, tenka pagalvoti apie tai, ką daryti, kad jis būtų dar smagesnis. Įvairių galimybių yra tikrai nemažai, tačiau vienas populiaresnių pasirinkimų – tai muzikantai gimtadieniui. Nors kartais atsisakoma minties samdyti muzikantus, nes manoma, kad tai gali būti pernelyg brangu, tačiau įsitikinsite, kad tai tikrai nėra tiesa. Kiekvienu atveju yra galima susirasti tokių muzikantų, kurie galėtų pasiūlyti savo paslaugas iš tiesų palankiomis kainomis, ir jums nereikės rūpintis, kad tai gali būti pernelyg brangu.

SmuikasKiekvieno mūsų skoniai labai skiriasi, tačiau visai nesvarbu, koks muzikos stilius jums patinka labiausiai – iš gausybės muzikantų tikrai visada galėsite išsirinkti tokius, kurių muzikos atlikimas jums patiktų labiausiai. Šiandie tikrai negalėtume skųstis, kad muzikantų pasirinkimas yra pernelyg siauras, tad visada galėsite nuspręsti, ką rinktis yra palankiausia. Paiešką palengvina ir tai, kad dažais atvejais muzikos įrašų galima rasti tiesiog naršant internete – nemažai muzikantų turi savo internetines svetaines, tad jose bus galima perklausyti muzikos įrašus. Taip pat gali praversti ir atsiliepimai – jų iternetinėje erdvėje visada galima rasti iš tiesų nemažai, tad kiekvienu atveju tikrai galėsite nuspręsti, kokios galimybės galėtų geriausiai pasiteisinti.

Skaityti toliau

Remarketingas padės susigrąžinti potencialius klientus!

Dažnas elektroninę prekybos vietą turintis asmuo susiduria su problema, kad klientas užsuka į parduotuvę, apžiūri prekes, kartais net jas “susideda į krepšelį”, tačiau galiausiai neperka ir dažnai net nebegrįžta. Remarketingas yra paslauga, kurios tikslas tokiems asmenims priminti apie Jūsų elektroninę parduotuvę ir tuo pačiu prekes, kurios jį domina. Tai paslauga, kuri naudinga ne tik verslininkams, tačiau ir pirkėjams, kurie dažnai skubėdami paprasčiausiai pamiršta prekes, kurias pasirenka ir kurios jam yra aktualios.

Kuo naudingas remarketingas?

Reklama interneteRemarketingas – ypač dažnai lietuvių pasirenkama efeftyvi reklamos priemonė. Iš kur tai žinoti? Užėjus į daugelį tinklapių Jūs būnate informuotas, kad puslapis naudoja Cookies (sausainukus”, kurie ir fiksuoja kiekvieno žmogaus žingsnius internete.

  • Remarketingas padeda vėl sugrąžinti asmenis, kurie jau kartą lankėsi Jūsų internetiniame puslapyje. Tai reiškia, kad jog padidėja tikimybė, kad jie pirks Jūsų paslaugas arba prekes.

  • Žinoma, proceso metu taip pat “auga” ir Jūsų prekinio ženklo žinomumas ir tuo pačiu reputacija.

  • Kadangi atmintyje išsaugomi tiksliniai klientai – suteikiama galimybė jiems transliuoti aktualią informaciją: skelbti apie akcijas ir panašiai.

  • Suteikiama galimybė reklamą parodyti per skirtingas platformas, taiga ji yra labai funkcionali.

Yra ir daugiau pliusų, kurie nulemia remarketingo pasirinkimą. Aišku yra viena, kad tai patogi galimybė susiburti lojalių klientų ratą. Statistiškai įrodyta, kad vertingiau išsaugoti jau esamus klientus, kurie yra susidomėję Jumis, nei bandyti pritraukti naujus. Žinoma, geriausia suderinti šias abi galimybes, tačiau kai biudžetas ribotas – remarketingas geriausiai atitinka kainos ir kokybės santykį.

Skaityti toliau

Ar statybininkai turėtų kištis į namo projektą?

Kartais atrodo, kad statydami savo namą viską žinote geriausiai: ir koks jis turi būti, ir kas yra termoviziniai tyrimai, ir koks namas turi būti, ir kiek medžiagos kainuoja. Juk tiek laiko apie viską skaitėte internete, tiek laiko praleidote „googlindami“. O tie statybininkai – jie tik pinigus „kala“ ir bando viską padaryti kuo brangiau. Bet ar tikrai?

Šeimininkas norėjo nešiltinti

TermovizijaŠtai vieno statybos projekto metu, kaip pasakoja profesionalūs statybų meistrai, šeimininkas jautėsi tikrai visažinis, visiškai nepaisė statybininkų siūlomų pakoregavimų. Meistrai iš karto žinojo, kad energinio naudingumo sertifikatai nebus suteikti pagal tokį šiltinimo planą, koks buvo numatytas. Dėl to bandė šeimininką įkalbėti šiek tiek pakeisti projektą. „Buvo akivaizdu, kad tokios sienos yra nepakankamai apšiltintos. Šeimininkas buvo gana šykštus, labai stengėsi taupyti. Pinigų akyto betono blokeliams nebuvo, todėl buvo dedamos pačios šalčiausios plytos. Su jomis būtina gerai apšiltinti namą, nes jos visą šilumą praleidžia. Tačiau pataupęs gerai statybinei medžiagai tas namo šeimininkas ir toliau norėjo taupyti, todėl jis taupė dar ir šiltinimui. Sutiko dėti tik vieną akmens vatos sluoksnį, kas mums atrodė išvis kaip kažkokia pražūtis. Juokinga su tokiu kiekiu tikėtis normaliai užsandarinti namą. To pasekoje, vėliau jam nepavyko gauti normalaus sertifikato, projektas buvo atmestas“, – prisimena vieną tokį atvejį meistrai.

Statybininkai įkalbinėjo

Skaityti toliau

Namo kenkėjai: kas gadina namo apšiltinimą

Termoviziniai sprendimaiKartais ne taip seniai statyto ir puikiu buvusio namo termoviziniai tyrimai gali parodyti liūdną dalyką – pasirodo, apšiltinimas labai sugadintas, namo sandarumas tikrai prastas. Paprastai šio tyrimo metu yra pagaminama speciali termo nuotrauka, kuri leidžia matyti, kurioje vietoje atsiranda namo pralaidumas. Kiekvienas šeimininkas gali kartais atlikti tokį tyrimą ne viena tam, kad galėtų namą priduoti, o tiesiog dėl savęs žinotų, kur yra silpnosios vietos. Kokios priežastys lemia, kad šiltinimo ir sandarinimo sistemos visgi ima irti, kas joms kenkia?

Pelėsis

Jeigu pradžioje energinio naudingumo sertifikatai buvo tikrai geri, tai didelė tikimybė, kad turėtų toks dalykas šiltinimo sistemų nenutikti, ji turėtų veikti pakankamai gerai, neturėtų supelyti akmens vata ar kažkokios hermetinimo medžiagos. Visgi, tenka pripažinti, dažnai viskas klostosi kitaip negu norėta. Kartais kažkur gali būti padarytas kažkoks brokas ir tarp sluoksnių gali imti kauptis drėgmė. Taip gali nutikti dėl netinkamai sumontuotos difuzinės ar kondensato plėvelės, dėl kitų klaidų statybinėse konstrukcijose. Kai kuriems namams reikia ir labai gerų ventiliavimo sistemų, jeigu jos neįrengtos, pelėsis gali pradėti atsirasti. Jis tikrai nepadeda jūsų šiltinimo sluoksniams ir gali juos sugadinti gana greitai.

Vabzdžiai

Skaityti toliau