Mėnesio archyvas: 2019 m. sausio mėn.

Ką daryti, kai norisi putlesnių lūpų?

Putlios lūpos tikrai labai gražu, tad nieko keisto, kad daugelis stengiasi turėti kuo putlesnes lūpas. Tam puikiai padėti gali hiaurono injekcijos, kurias suleidžia savo srities specialistai. Šiuo metu šio tipo operacijos yra labai mėgstamos ir daugelis žmonių džiaugiasi, kad ši paprasta procedūra gali kardinaliai pakoreguoti išvaizdą ir paprasčiausiai atrodyti taip, kaip labiausiai norite. Bet kuriuo atveju, svarbu susirasti ir gerą specialistą, kuris garantuoja, kad lūpos galutiniame rezultate atrodys taip, kaip Jūs labiausiai norite.

Pirmiausia labai svarbu pasitarti su profesionalu, kuris gali pateikti rekomendacijas, ar tokios lūpos jums apskritai yra reikalingos. Daugelis žmonių nori pakoreguoti savo linijas ir tuo pačiu veidą, o kai egzistuoja tokios galimybės – jomis pasinaudoti paprasčiausiai būtina. Visgi, reikia įvertinti tai, kad hialurono injekcijos atveria galimybes susikurti kitą išvaizdą, tačiau tai nereiškia, kad būtina pasinaudoti šiomis galimybėmis.

  1. Skaityti toliau

Mėgstamiausia pavasarinė striukė

Pavasaris – tai nuostabus laikas, kada pagaliau dienos ilgėja, orai atšyla ir staiga visi ima jausti keistą palaimą. Tad ir pavasarinės striukės gali būti išraiška tų pasikeitusių orų ir pasikeitusių nuotaikų, kada pagaliau galima pradėti jausti naujus dalykus savo gyvenime. Kokia yra jūsų mėgstamiausia pavasarinė striukė? Klausiame keleto atsitiktinių žmonių ir prašome pasidalinti savo mintimis.

Neperšlampama, lietpalčio formos, su gobtuvu

StriukėsAistė sako, kad jai pavasarinės striukės turi būti atsparios vandeniui, kaip ir batai. „Labai nemėgstu, kada batai šlapte šlampa, ir tikrai nežinai, ką toliau daryti. Man atrodo, tai labai svarbu, kad ir striukė būtų neperšlampama. Visgi pavasariai kartais būna tokie lietingi, kad pila kaip iš kibiro. Mano mėgstamiausia striukė atrodo kaip lietpaltis, bent jau taip kalba daug draugų. Aš gal iš dalies ir pritariu, gal taip ir atrodo, bet man ji tikrai labai patinka, dėl to ir turiu. Ji ilga, platėjanti, galėčiau, kad ir su pilvu vaikščioti, niekas nepamatytų. Ir taip pat ji yra su dideliu smagiu gobtuvu. Ji ryškiai geltona, todėl tikrai panaši į kažkokį guminį ploščių“, – sako linksmoji Aistė.

Ryškios spalvos – žydra

Skaityti toliau