Mėnesio archyvas: 2019 m. gruodžio mėn.

Dirbtinė žolė interjere

Ar esate matę dirbtinę žolę pas savo draugus, pažįstamus, o gal viešbutyje ar biure? Ar bandėte įsivaizduoti, kokiose erdvėse, vietose ji idealiai tinka ir suteikia žmonėms komforto? Jeigu dar nesate daug girdėję apie šį produktą, papasakosime, kaip galima dekoruoti interjerą su dirbtine veja.

Dirbtinė žolė interjere

Šios žolės naudojimo galimybės interjere yra neišsemiamos. Žalia spalva patalpoje ramina, padeda atsipalaiduoti, o amžinai žaliuojanti veja sukuria nesibaigiančio pavasario ir vasaros įspūdį. Nuostabiai malonu ja mėgautis žiemą, kada už lango baltuoja sniegas!

Vaikų žaidimų erdvėje

Taigi, šią veją galite panaudoti vaikų kambaryje, vietoje kilimo. Dirbtinė žolė ROYAL GRASS® yra labai minkšta, ant jos smagu vaikščioti basomis. Vaikams tikrai patiks žaisti ant šio nuostabaus žalio kilimo. Tai visiškai ekologiškas produktas, neturintis sunkiųjų metalų, specifinio kvapo, todėl jis saugus naudoti.

Skaityti toliau

Ar verta pratęsti pirkinių garantiją?

Ilgesnė apsaugaPrekių pirkimas daugeliui tapo toks įprastas, kad net nesusimąstome apie garantijas, garantinį remontą ar galimus gedimus. Šiuo metu daugelis sužino, kad galimas ne tik gamintojo garantijos suteikimas, bet ir garantijos pratęsimas. Ką pirkėjai turėtų žinoti apie prekių garantijas?

Visoms prekėms, kurios įsigyjamos Lietuvoje yra taikoma gamintojo garantija. Dažniausiai šis laikotarpis yra 2 metai. Svarbu žinoti, kad tam tikroms prekių dalims gali būti taikoma trumpesnė garantija, pavyzdžiui tam tikrų prietaisų akumuliatoriams taikoma 6 mėnesių arba 12 mėnesių garantija. Kiekvienu atveju pirkėjams reikia atidžiai skaityti sutarties sąlygas, kad būtų aišku koks laikotarpis priklauso garantiniam aptarnavimui.

Niekas nesusimąsto, kaip gerai, kai yra garantinis aptarnavimas, nes visi įprato, kad perkant jis suteikiamas ir viskas. Anksčiau buvo įprasta pirkti prekes, kurioms jokių garantijų nebuvo arba buvo itin trumpo laikotarpio, o dabar to niekas net nesureikšmina. Garantijos yra labai gerai, nes tą laikotarpį pirkėjai yra apsaugoti nuo netikėtų išlaidų remontui ar daikto pirkimo, kai naudojamas sugenda ir neįmanoma jo suremontuoti. Vis dėl to, kartais nutinka tokių situacijų, kuomet prekė sugenda pasibaigus gamintojo garantiniam aptarnavimui. Kai kurie pirkėjai pradėjo piktintis, kad dauguma prekių kaip tyčia sugenda būtent pasibaigus dvejų metų laikotarpiui, todėl buvo imtasi priemonių, kaip apsaugoti pirkėjus nuo netikėtumų.

Skaityti toliau