Mėnesio archyvas: 2020 m. lapkričio mėn.

Pigus kreditai – įmanoma, bet geriausios sąlygos suteikiamos ne visiems

Vartojimo kreditasIlgalaikiai kreditai tikrai labai gali padėti, kai reikia finansinės pagalbos. Kaip ir paskolos, jie išpopuliarėję jau kurį laiką ir tikrai suteikia puikios naudos. Visi puikiai žino kodėl populiarios yra būsto paskolos – juk tikrai ne kiekvienas gali sutaupyti būstui per trumpą laiką, todėl kartais kur kas protingiau imti paskolą ir džiaugtis būstu jau dabar. Tuomet kas mėnesį mokomas įmokos bankui, bus tas pats kaip santaupų atsidėjimas į taupyklę. Jei didelės paskolos imamos net 20 – 30 metų, tai reiškia, kad taupyti irgi reikėtų panašų laikotarpį. Tik tokiu atveju pačiu būstu pavyktu pasidžiaugti labai vėlai gyvenime. Vartojimo kreditas yra pinigai, kurie gali būti paskirti kiek kitokioms reikmėms, todėl jis irgi dažnai pasirenkamas. Kai reikalingos ne tokios didelės sumos kaip būstui įsigyti, galimi pigūs kreditai, kuriuos grąžinti pavyks kur kas greičiau. Juos paskirti galima daug kam. Galbūt, svajojate ir vėl pradėti studijuoti, o gal norisi nusipirkti geresnį automobilį. Norų gali būti įvairių, tinka ir poreikis išvažiuoti atostogauti – jam irgi galima pasiskolinti, todėl su kreditais išpildyti savo didžiausias svajones galima daug greičiau.

Skaityti toliau

Padangų priežiūros niuansai: svarbiausios taisyklės ir patarimai

Jeigu norite, kad Jūsų kelionės būtų saugios – tokiu atveju siūlome rinktis patikimas transporto priemones ir tuo pačiu patikimas dalis, kurios garantuoja tą saugumą, kuris visada yra prioritetas. Jeigu ieškote vasarai skirtų padangų – siūlome jas įsigyti čia: https://beriva.lt/lt/padangos/vasarine.

O kad jos tarnautų kuo ilgiau – pateiksime kelis patarimus, kurie padės ne tik rasti kokybę, tačiau taip pat ir ją išsaugoti kuo ilgesnį laiko tarpą.

Keiskite padangas laiku

Labai blogai, kai bandoma sutaupyti savo saugumo sąskaita. Tokiu atveju dažniausiai padangos keičiamos ne taip dažnai kaip kad turėtų. Koks ra to rezultatas? Važinėjama su padangomis, kurios kelia pavojų žmogui. O tai yra labai blogai. Jeigu nesirūpinate savimi – rūpinkitės bent jau kitais kelių eismo dalyviais.

Vizualinis vertinimas

BerivaPeržiūrėti padangų kokybę galima vizualiai, kadangi matyti – ar jos neturi jokių suplyšimų ir panašiai. Vizualinis vertinimas gali atrodyti labai primityvus, tačiau tikrai naudojamos ir pačių servisų darbuotojų. Taigi, svarbiausia yra žiūrėti, kad jos atrodytų puikiai. O tuomet jau galima detaliau vertinti smulkmenas.

Slėgio matavimas

Skaityti toliau

Kurie emigrantai gali gauti paskolą dirbant užsienyje?

Nėra nieko paprastesnio nei gauti paskolą. Kai atsirado greitieji kreditai, tam tereikia mobilaus telefono įrenginio, interneto ryšio ir bent minimalaus sugebėjimo naviguoti internete. Tuomet vienas, du ir paskola tavo: apsilankai kreditoriaus internetinėje svetainėje, pasirenki dominančios paskolos parametrus, užsiregistravęs ir patvirtinęs tapatybę pateiki tą paraišką kreditoriui ir… viskas! Įgudęs internautas gali tą visą tai atlikti per 5 minutes. O jei nereikia registruotis ir tvirtinti tapatybės (nes tą jau būna padaręs prieš tai), tas laikas sutrumpėja iki minutės ar dviejų.

Paskolos dirbantiems uzsienyjeTaip pasiskolinti yra lengviau nei suskaičiuoti kiek bus du kart du. Na gerai, galbūt ne taip lengva, tačiau palyginus su tuo, ką žmonės reikėdavo iškęsti anksčiau – tai tikrai yra velniškai paprasta. Tą patvirtina ir skaičiai: Lietuvoje vien šią minutę yra bent 200 000 žmonių, kurie turi "pasiėmę" vartojimo kreditą. Bet čia turime pridėti ir vieną svarbų dalyką, kad žmonės nesusipainiotų: čia mes kalbame tik apie lietuviškas paskolas Lietuvoje gyvenanties žmonėms. Jei jūs esate lietuvis ir jums reikia paskolos dirbantiems užsienyje, tuomet reikalai truputį koreguojasi.

Skaityti toliau

Ar verta pirkti dvigulę lovą?

Turbūt bent kartą pastebėjote, jog dvigules lovas renkasi ne tik sutuoktiniai, bet ir tie, kurie yra vieniši arba gyvena atskirai. Pasirinkti dvigulę lovą yra tikra prabanga. Dvigulė lova užima daugiau vietos, kainuoja brangiau. Ką jau kalbėti apie tai, jog dvigulei lovai reikia dvigulio čiužinio, kuris kainuoja gerokai brangiau nei viengulis. Dvigulės lovos yra dažnai pasirenkamos, tačiau ne visada apsimoka pasirinkti dvigulę lovą. Kokiais atvejais apsimoka pasirinkti dvigulę lovą? Rinktis dvigulę lovą galima įvairais atvejais. Naudingiausia pasirinkti šiomis situacijomis:

  • Miegamojo lovosAkivaizdu, jog dvigules lovos reikia tiems, kurie turi partnerį. Nesvarbu, ar gyvenama atskirai, ar kartu, dvigulė lova bus naudinga. Pirkti dvigulę lovą yra naudinga tiems, kurie turi arba nori turėti partnerį. Tokiu atveju nereikės keisti lovos, radus partnerį.

  • Pasirinkti dvigulę lovą yra naudinga tiems, kurie mėgsta erdvę. Kai kuriais atvejais galima pastebėti, jog dvigules lovas renkasi tie, kurie nenori turėti partnerio. Žmonės yra skirtingi, kai kuriems patinka erdvė. Todėl kai kurie žmonės renkasi erdves lovas ir gerai atsipalaiduoja.

Skaityti toliau